TOMORROWLAND - WEAREONE.WORLD

WeAreOne.World – beter gekend als de organisator van Tomorrowland – koos voor Solufak om de vergaderzalen van hun kantoren in de voormalige gebouwen van de rijkswachtkazerne in de Sint-Andrieswijk in te richten. Naast hun kantoorgebouw werd ook het restaurant Mesa in de Kloosterstraat uitgerust met de allernieuwste AV-technieken.

KANTOOR
Sleutelwoorden voor de inrichting van de vergaderzalen in deze nieuwe kantoren: optimale beeldkwaliteit in combinatie met gebruiksgemak, een uitstekende geluidsbelevenis en een perfecte integratie in de ruimte.
De 5 vergaderzalen werden uitgerust met 49” flatscreens van LG. Om deze schermen te bevestigen in de wandkasten, die speciaal ontworpen werden voor de klant, werd gekozen voor ultra dunne display wall mounts van Vogels. 
Om de brainstormsessies te faciliteren, werd geopteerd voor het LG interactief touchscreen.
Aan de deur van elke vergaderzaal werd een Touch Panel bevestigd dat, in combinatie met het roombooking systeem van GoBright, een duidelijk inzicht geeft in de beschikbaarheid van de desbetreffende vergaderzaal. De zalen kunnen heel eenvoudig on the spot of via de Outlookagenda gereserveerd worden.
Ultra-compacte 2-way geventileerde plafondspeakers zorgen voor een optimale geluidsweergave, zonder dat de speakers prominent aanwezig zijn.
In de lunchruimte en aan de coffee corner heeft Solufak een digital signage oplossing van Zebrix geplaatst. Hiermee kan de klant niet alleen nuttige info naar het personeel communiceren, maar kunnen bv. ook live Twitter-reacties of Instagram posts getoond worden.

RESTAURANT MESA
Voor een optimale geluidsbelevenis op clubniveau werd gekozen voor een audiodistributie via JBL speakers in de kelder en het restaurant Mesa. Muziekbronnen en/of microfoons kunnen eenvoudig aangesloten worden via een controlepaneel van Apart. De aangesloten muziekbron en microfoon hebben een individuele volumeregeling.

Via deze weg willen we WeAreOne.World bedanken voor  het vertrouwen en de aangename samenwerking.

Wilt u uw vergaderzaal ook updaten met technologisch slimme audiovisuele oplossingen? Bel Solufak: +32 (0)2 304 25 40

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x