Werkwijze

Gaat uw bedrijf verhuizen, uitbreiden of heeft u plannen voor een nieuw kantoor? Zijn uw meeting rooms niet meer ingericht conform de huidige audiovisuele vereisten? Heeft uw bestaande installatie nood aan een upgrade om draadloos te presenteren, videoconferenties te organiseren of led walls te installeren? In 4 stappen neemt Solufak u mee naar een AV oplossing-op-maat. 


1 | AV ADVIES 

Solufak schuift mee aan tafel om te bekijken wat uw wensen zijn. Kleine upgrades, producten bestellen of een totaalproject realiseren? Wij vertrekken van een bestaande ruimte of buigen ons mee over de plannen van de architect om een audiovisueel conceptdesign uit te tekenen. Een plan dat voldoet aan al uw verwachtingen, waarbij we uiteraard uw budget sterk bewaken.

>> Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller, kan u Solufak vrijblijvend contacteren voor een analyse en merkonafhankelijk advies.

 

2 | AV INSTALLATIE 

Groen licht? Super! Ons technische experts zorgen voor de montage van de hardwarecomponenten zoals de bekabeling, montage en integratie met uw AV installatie in meubilair, wanden en plafonds. We nemen de programmatie en configuratie voor onze rekening, installeren de toestellen en geven indien nodig een opleiding aan uw personeel over het gebruik van de verschillende devices.

>> Het team van Solufak zorgt voor een vlekkeloze projectopvolging van concept tot installatie. Wij vertrekken niet voordat alles 100% werkt en u 100% tevreden bent. 

 

3 | HELPDESK & SUPPORT  

Klanten van Solufak kunnen rekenen op een professionele helpdesk voor alle technische storingen. Onze experts helpen u meteen remote of komen ter plaatse met vervangtoestellen. Om technische storingen te beperken en de levensduur van uw audiovisuele installatie maximaal te verlengen, biedt Solufak een servicecontract of SLA aan. 

>> Bij een servicecontract komen de Solufak-experts op afgesproken tijdstippen langs voor een nazicht en een preventief onderhoud. Vraag ernaar!

 

4 | AV AS A SERVICE

Uw vergaderzaal of kantoor steeds inrichten met het laatste nieuwe audiovisueel materiaal? Dat kan! Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, lanceert Solufak een nieuwe service. Voor een periode van minimum 3 jaar huurt u audiovisueel materiaal dat perfect aansluit bij uw ruimte. Concreet? Een all-in pakket aangevuld met de beste service en voorzien van high-end audio en video! 

>> Benieuwd naar het all-in pakket dat u kan huren bij Solufak? Contacteer ons voor meer informatie!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x