Logitech Rally

Maak kennis met de Logitech Rally, een Ultra HD conference camera met haarscherpe beeldkwaliteit, zuivere audio en automatische camerabediening. Solufak gaat voor een naadloze installatie waar u nog jaren plezier van heeft.

Op zoek naar een sterke vergadertool die uw videoconferentie naar een hoger niveau tilt? Een hoge resolutie camera die iedere deelnemer haarscherp weergeeft? Helder communiceren alsof u in dezelfde kamer bent, zonder storingen of ruis op de achtergrond?

Maak kennis met de Logitech Rally, een Ultra HD conference camera met haarscherpe beeldkwaliteit, zuivere audio en automatische camerabediening. Solufak gaat voor een naadloze installatie waar u nog jaren plezier van heeft.

Logitech Rally: slimme camera, sterke beelden

Geen sterke online video conference zonder betrouwbare beeldkwaliteit. Dat begrijpt de Logitech Rally als geen ander! Deze geavanceerde conferencecam kantelt, zoomt en stelt scherp om elke deelnemer perfect in beeld te brengen. Huidtinten natuurlijk weergeven? Onderbelichting slim compenseren? De Logitech RightLight en RightSight technologie schakelt automatisch naar de juiste lichtbalans, optimaliseert de intensiteit van het beeld en biedt een automatische framing van elke deelnemer. Een flatterende en realistische weergave van de werkelijkheid, tot op de kleinste pixel.

Audio op topniveau met Logitech Rally

Levensecht geluid, heldere klank zonder echo’s, … De Logitech Rally is méér dan alleen een hypernauwkeurige conference camera. Met de Logitech RightSound technologie bent u zeker van de beste geluidskwaliteit tijdens uw videovergadering, ook in grotere vergaderruimtes. De Rally speakers zijn zo ontworpen dat beeld en geluid perfect op elkaar zijn afgestemd. Een vergadering ingepland met meer dan tien deelnemers? Dan kan de audiodekking verruimd worden met extra Rally Mic Pods. Een ongelofelijke geluidskwaliteit, steeds op maat van uw vergadering.


Een videovergadering met de hoogste kwaliteit? De Logitech Rally biedt heel wat pluspunten:

  • Volledig uitgerust met de Logitech RightLight, RightSight en RightSound technologie
  • Een geautomatiseerde gebruikservaring
  • Automatische detectie en framing van menselijke figuren
  • Vermindering van beeldruis en achtergrondgeluid
  • Brengt elke deelnemer perfect in beeld, ook bij een grotere lensafstand
  • Automatische aanpassing van zachte en harde stemmen

Een haarscherpe conference webcam of schitterende klankkwaliteit? Met de Logitech Rally hoeft u niet te kiezen. Doe beslist beroep op Solufak voor een naadloze installatie van deze allround vergaderoplossing. Vocale en visuele topkwaliteit, daar kan u op rekenen!


Graag een Logitech Rally camera in uw vergaderzaal installeren? Vraag uitgebreid informatie:

CONTACTFORMULIER         info@solufak.be              03/203 94 10{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x