About us

Een referentie in de audiovisuele markt

Een bedrijf waar passie, ervaring en expertise in en voor AV centraal staan, waar mensen met plezier komen werken. Dat was en is nog steeds het uitgangspunt van Alain Hoskens en Fabian Charpentier, de bezielers van Solufak. Sinds de start in 2012 heeft Solufak een groeitraject doorgemaakt van een start-up naar een scale-up met meer dan 20 medewerkers. Door kwalitatief werk te leveren, bouwden wij een mooie klantenportfolio op en hebben wij in België een referentiepositie opgebouwd in de audiovisuele markt. 

Vandaag behoort Solufak tot de EIFFAGE GROUP/EIFFAGE ENERGIE SYSTEMS groep.  Door deel uit te maken van deze grote en stabiele groep, kunnen wij onze klantenportfolio uitbreiden en onze dienstverlening nog verder professionaliseren.

Van advies tot inrichting mét service

Solufak komt met plezier langs om een AV-studie-op-maat te maken van uw ruimtes gekoppeld aan een offerte-op-maat. We werken met A-brands en high-end producten die betrouwbaar en flexibel zijn. Als VCA gecertifieerd bedrijf zetten wij veiligheid op de 1ste plaats. Een veilige werkomgeving voor onze én uw werknemers is bij deze gegarandeerd. Digital signage displays, video walls, schermcommunicatie-applicaties, omroepsystemen, unified communication, draadloos presenteren, conference systemen, streaming en archivering… wat zijn uw wensen? Solufak adviseert, installeert én onderhoudt uw AV-installaties. 

Onze klanten en kwaliteit zijn onze full focus

Met Solufak richten we ons op nieuwbouw- en verhuisprojecten van bedrijven en KMO's die willen inzetten op creatief en efficiënt vergaderen. Om deze bedrijven de meeste geschikte vergaderoplossing te bieden, volgen de audiovisuele trends op de voet op en werken we enkel met A-merken om de beste kwaliteit te garanderen.

Daarnaast hebben onze Sales Engineers, Project Managers en pre-Sales medewerkers elk hun eigen expertise. Hierdoor hebben we voor elk project een specialist in huis. Onze installateurs zijn bovendien VCA gecertifieerd - vakwerk gegarandeerd dus !

Wenst u een huddle room, vergaderzaal of boardroom in te richten? Ontdek hier onze expertises >>
Op zoek naar een specifiek product ? Bekijk hier ons aanbod >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x