About us


Solufak : Trendsetter in audiovisuele integratie
Bij Solufak staan passie en exper tise voor audiovisuele integratie centraal. Sinds de oprichting in 2012, is het bedrijf geëvolueerd van een start-up naar een scale-up met meer dan 20 medewerkers. Inmiddels is Solufak een referentie op de Belgische AV-markt. Ons werk is onze reputatie. Solufak staat garant voor een perfect  resultaat in combinatie met een flexibele, persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Vandaag behoort Solufak tot EIFFAGE BENELUX / ÉIFFAGE ÉNERGIE SYSTÈMES.  Door deel uit te maken van deze grote en stabiele groep, kunnen wij onze klantenportfolio uitbreiden en onze dienstverlening nog verder professionaliseren. 


Van concept tot afgewerkt project
Van kleine huddle rooms en vergaderzalen tot videoconferencing ruimtes, van digital signage oplossingen tot geavanceerde video- of LED-walls: we ontwerpen, installeren en onderhouden alle AV-systemen.

Geen standaard offertes, enkel maatwerk !
Onze Sales Engineers zorgen er dan ook voor dat ze uw project en verwachtingen volledig begrijpen.

Onze ingenieurs zorgen voor een totaaloplossing waarbij de keuze voor de meest geschikte technologie en gebruiksvriendelijkheid primeren.
Voor elk project voorzien we een gedocumenteerd plan van aanpak, inclusief technische tekeningen.

Elke installatie wordt met oog voor detail door
onze eigen VCA-gecertificeerde techniekers uitgevoerd.

Via onze SLA- en onderhoudscontracten zorgen wij voor de goede werking van uw AV-materiaal. Zo haalt u nog meer voldoening uit uw installatie, zonder u zorgen te moeten maken over de continuïteit.


Onze oplossingen
Solufak helpt u graag bij het bepalen van de meest geschikte AV oplossing:

  • Beeld: projectoren - LED walls - Video walls - Large Format Displays
  • Audio: professionele geluidssystemen - microfoons - omroepsystemen - discussiesystemen - systemen voor achtergrondmuziek
  • Samenwerking: digitale flipcharts - interactieve schermen - draadloze presentatiesystemen
  • Unified Communication: videoconferencing/videostreaming
  • Smart Building: automatisering - zaalreservatie & bedieningspanelen - digital signage


Enkel A- merken
Om deze bedrijven de meeste geschikte vergaderoplossing te bieden, volgen de audiovisuele trends op de voet op en werken we enkel met A-merken om de beste kwaliteit te garanderen.


Onze klanten en kwaliteit zijn onze full focus
Met Solufak richten we ons op nieuwbouw- en verhuisprojecten van bedrijven en KMO's die willen inzetten op creatief en efficiënt vergaderen.  
Bovendien hebben onze Sales Engineers, Project Managers en pre-Sales medewerkers elk hun eigen expertise, waardoor we voor elk project een interne specialist hebben. Onze installateurs zijn VCA gecertifieerd. Kortom, vakwerk gegarandeerd !


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x