About us

Een referentie in de audiovisuele markt

Een eigen zaak gedreven door passie, ervaring en expertise, waar mensen met plezier komen werken. Dat was en is nog steeds het uitgangspunt van Alain Hoskens en Fabian Charpentier, de bezielers van Solufak. Sinds de start in 2012 heeft Solufak een groeitraject doorgemaakt van een start-up naar een scale-up met meer dan 20 medewerkers. Door kwalitatief werk te leveren en een mooie klantenportfolio op te bouwen, heeft Solufak in België een referentiepositie opgebouwd in de audiovisuele markt.

Van advies tot inrichting mét service

Solufak komt met plezier langs om een AV-studie-op-maat te maken van uw ruimtes gekoppeld aan een offerte-op-maat. We werken met A-brands en high-end producten die betrouwbaar en flexibel zijn. Als VCA gecertifieerd bedrijf zetten wij veiligheid op de 1ste plaats. Een veilige werkomgeving voor onze én uw werknemers is bij deze gegarandeerd. Digital signage, video walls, flatscreens, schermcommunicatie, omroepsystemen, unified communication, draadloos presenteren, conference systemen, streaming en archivering… wat zijn uw wensen? Solufak adviseert, installeert én onderhoudt uw AV-installaties. 

Onze klanten en kwaliteit zijn onze full focus

Met Solufak richten we ons op nieuwbouw- en verhuisprojecten van bedrijven en de KMO die mee wil met zijn tijd en wil inzetten op creatief en efficiënt vergaderen. Het Solufak-team is uitgegroeid tot 25 enthousiaste medewerkers met elk hun eigen expertise. Onze vlotte en flexibele KMO-structuur is onze sterkte. We volgen de audiovisuele beurzen op de voet en zijn mee met de laatste nieuwe tendensen. Virtual Reality is ‘the next big thing’ en die VR-kar willen we zeker niet missen! 

Een ruimte inrichten? Ontdek hier onze expertises >>
Een product bestellen? Bekijk hier ons aanbod >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x