DIGITAL SIGNAGE : visueel krachtig communiceren

Promoot. Informeer. Entertain. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten zijn aanzienlijk met digital signage oplossingen van Solufak

Content is king! Maar de hoeveelheid aan boodschappen maakt het er niet eenvoudiger op. Zorg er daarom voor dat uw communicatieboodschap, zowel intern als extern - op een visueel aantrekkelijke manier weergegeven wordt. Digital signage is een uitstekende manier om in contact te komen met uw publiek. Ontdek vandaag nog de kracht van onze Digital Signage tool in combinatie met professionele informatiedisplays.
Vraag vrijblijvend advies aan onze AV-specialisten : 03 203 94 10, info@solufak.be of via het formulier.


Digital Signage, veel meer dan alleen maar "een reclamescherm"

Digital signage is een waardevolle investering voor kleine én grote ondernemingen, in elke branche - van healthcare, automotive, corporate, retail, sport tot tankstations, restaurants en shops.  De communcatie-mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten significant. Bovendien kan u digital signage inzetten voor zowel interne als externe communicatie.

  • Dankzij een digital signage oplossing optimaliseert u uw interne communicatie en informeert u snel en eenvoudig uw medewerkers. Het levert meteen een grotere betrokkenheid op: medewerkers lezen immers visueel aantrekkelijke boodschappende op het scherm vaker én op een ongedwongen manier.
    Naast informeren van de eigen medewerkers kunt u displays ook als "informatiewijzers" naast meeting rooms of een welkom voor de bezoeker inzetten. Zo biedt u een mix van waarde en afleiding en krijgt digital signage echt betekenis voor de bezoeker.
  •  Als het om externe communicatie gaat, speelt het visuele aspect vaak een doorslaggevende rol. Digital signage biedt u de mogelijkheid om via visueel zeer aantrekkelijke content een adembenemende klantenervaring te creëren. In retail is hét bijvoorbeeld een uiterst geschikte tool. Met een goed geplaatst scherm en de juiste boodschap erop verkort u het wachtgevoel en kunt u uw producten of promoties tonen.

interne communicatie

externe communicatie


6 goede redenen om digital signage te gebruiken:

  1. Wow-factor: digital signage verhoogt de klantenbeleving, het trekt de aandacht en het draagt bij aan uw brand identity.
  2. Stimuleert de verkoop: digital signage verhoogt de verkoop en verblijftijd met 30% in retail. Het is zelfs mogelijk om reclame-inkomsten te genereren.
  3. Creatieve, tijdbesparende oplossing: u kunt snel en goedkoop creatieve & innovatieve content creëren die zowel online als voor uw beeldschermen gebruikt kan worden. 
  4. Snel en eenvoudig te beheren en bedienen: uw boodschap kan gemakkelijk aangepast worden (cloud-based of on prem) in functie van locatie en tijdstip van de dag, dag van de week of tijd van het jaar.
  5. Digital signage displays zijn beschikbaar in alle formaten zodat het in elke bedrijfsomgeving past.
  6. Eenvoudige installatie, eenvoudige integratie.


Hoe werkt het?

U bewerkt en verwerkt alles op 1 centraal systeem en stuurt met één druk op de knop alle schermen aan. U bepaalt welke foto’s, teksten, video’s, social media boodschappen, enzovoort moeten verschijnen op uw digital signage player. Templates kunnen op voorhand gemaakt worden in uw huisstijl.  


Benieuwd hoe digital signage uw business naar een hoger level kan brengen? Contacteer ons voor een oplossingen op maat van uw organisatie!

03 203 94 10                    info@solufak.be                      info-aanvraag formulier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x