AUTOMATISERING & DOMOTICA

Licht en verduisteringssystemen voor vergaderzalen, meeting rooms, auditorium | Automatisatie en domotica in uw vergaderzaal | Advies en installaties door Solufak

Automatisatering op kantoor

Kiest u voor een totaal inrichting van uw vergaderzalen, auditoria of receptie? Dan voorziet Solufak een extra service om de volledige AV inrichting van uw gebouw te automatiseren. Van automatische licht- en verduisteringssystemen tot een nauwkeurige rapportagetool die u onder andere vertelt wat het verbruik per lokaal is.

De meest eenvoudige systemen voor automatisatie zijn de standaard domotica oplossingen met bediening via een centraal knoppenpaneel. Deze optie is budgetvriendelijk en erg gemakkelijk in gebruik. Wenst u de mogelijkheden op het vlak van automatisatie van uw ruimtes verder te personaliseren? Dan biedt een automatisatie- of domoticasysteem met bediening via touchscreen u heel wat mogelijkheden. De configuratie en lay-out van uw automatisatie-interface kunnen op maat worden afgestemd, ook draadloos.

Kiest u voor de totaalinrichting van een vergaderzaal, meeting room of auditorium, Solufak is uw audio en video expert met een plus service.

Afhankelijk van welke ruimtes u wil inrichten, kan Solufak u voorzien van het juiste advies en begeleiding! Neem hier contact op >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x