HUDDLE ROOM

Productief, interactief en creatief: met een Huddle Room scoort u drie keer. Realiseer teamwork en brainstormtechnieken op hoog niveau en breid uw kantoor uit met een innovation room waar u snel een informele meeting organiseert.

Een spontaan teamoverleg tussen andere taken door? Productief sparren in een compacte meetingroom? Heeft u nood aan een brainstorm ruimte waar u de koppen bij elkaar steekt, ideeën laat bruisen en nieuwe bedrijfsvisies uittekent? 

Productief, interactief en creatief: met een Huddle Room scoort u drie keer. Realiseer teamwork en brainstormtechnieken op hoog niveau en breid uw kantoor uit met een innovation room waar u snel een informele meeting organiseert. 

Huddle Room oplossingen voor uw bedrijf

Een inspirerende brainstormsessie met whiteboard, een dringende conferencecall, een videovergadering met vlotte toegankelijkheid, … Met de juiste hardware en software stoomt u uw Huddle Room tot in de puntjes klaar voor elk type overleg. Ontdek de opties van Logitech en Crestron, betrouwbare partners van Solufak.

Logitech MeetUp: brainstormen op niveau 

In een kleine, creatieve vergaderruimte kan het een uitdaging zijn om elke deelnemer gedetailleerd in beeld te brengen. Reden te meer om te investeren in een conferencecam met een breed audiovisueel bereik. De Logitech Meetup is een compact vergadersysteem met kantelbare lens, geïntegreerde audio en intuïtieve afstandsbediening. Plaats de MeetUp op uw vergadertafel, verbind uw computer via de plug-and-play USB en start de vergadersessie met uw Bluetooth remote, smartphone of tablet. De Logitech MeetUp liever aan de muur bevestigen? Solufak bekijkt samen met u de mogelijkheden en installeert het toestel waar u wilt.

Stretch uw ideeën met de Crestron Flex Series

Een levendige videoconferentie, in alle privacy telefoneren, een brainstorm organiseren van op afstand, …  Met de Crestron Flex Series bouwt u zelfs de meest compacte vergaderruimte om naar een multifunctionele meetingroom. Bent u op zoek naar een eersteklas bureautelefoon? Of mag het iets uitgebreider en gaat u voor een allround tafeloplossing met een 4K hoge resolutie camera en hoogstaande geluidskwaliteit? Het uitgebreide Crestron assortiment biedt een oplossing op maat van elke vergaderzaal. Perfect compatibel met de software van Microsoft Teams, Skype for Business of Zoom Rooms. 

Ontdek de modellen van de Crestron Flex Series:

  • Crestron Flex P100 Series: voice-over-IP bureautelefoon met talloze opties
  • Crestron Flex B100 Series: high-level vergadertool met geïntegreerde camera en soundbar
  • Crestron Flex M100 Series: tabletop met automatische zoom en hyperrealistische beelden 
  • Crestron Flex C100 Series: hoogstaande unified communication kit met one-touch join

Van creatief brainstormen tot een last-minute video call: de communicatietools van Logitech en Crestron tillen elke vergaderzaal naar the next level. Richt uw Huddle Room in met Solufak en ga voor een flexibele en functionele focus!


Slim samenwerken in een Huddle Room?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x