Poly videovergadersystemen voor Zoom rooms

Innovatieve en gebruiksvriendelijke Zoom Room hardware.

Op zoek naar videoconferencing hardware voor uw Zoom Room? De professionele videoconferencing oplossingen van Poly zijn beschikbaar voor zowel kleine ruimtes als voor boardrooms en bieden een uitstekende vergaderervaring. Het brede portfolio, inclusief de Poly Studio X Series videobars, biedt ongeëvenaarde audio- en videokwaliteit. 

Hieronder vindt u een kort overzicht van de configuratie per ruimte. Graag persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Onze videoconferencing experts staan voor u klaar : 03 203 94 10  -   info@solufak.be of via het INFO-AANVRAAG FORMULIER.

De cloudserviceplatforms zijn ingebouwd in de all-in-one videobars van Poly. U heeft dus geen pc of Mac nodig en alle hardware is gemakkelijk te installeren.  Alle Poly conference camera's zijn bovendien uitgerust met de nieuwste technologieën:

  • Poly DirectorAI egaliseert fysieke afstanden in de vergaderruimte en zorgt ervoor dat iedereen in de ruimte duidelijk te zien is met automatische cameraframingstechnologie.
  • Poly NoiseBlockAI en Acoustic Fence technologie zorgen ervoor dat storende geluiden binnen en buiten de vergaderzaal op intelligente wijze geblokkeerd worden zodat uw stem altijd duidelijk te horen is.


Via de intuïtieve TC8, een 8" touch-display, heeft u eenvoudig toegang tot deze videoconferentie-oplossingen. Starten, deelnemen en delen gaat in een handomdraai, terwijl u zich kunt blijven concentreren op de taak die u moet uitvoeren.


Wenst u extra geluidsondersteuning in uw vergaderzaal ? Dat kan perfect met de Poly USB audio oplossingen. 
En uiteraard kan alle hardware netjes aan de muur of boven/onder de display bevestigd worden met kwalitatieve bevestigingsbeugels van Vogel's. 


Twijfelt u aan de compatibiliteit van uw oplossingen of wenst u advies over de inrichting van uw Zoom-ruimte? Onze videoconferencing experts staan voor u klaar : 03 203 94 10  -   info@solufak.be  of via het INFO-AANVRAAG FORMULIER

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x