Poly videovergadersystemen voor Microsoft Teams rooms

Vooraf geconfigureerde vergaderoplossingen voor Microsoft Teams in kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes

Bent u op zoek naar Microsoft Teams gecertificeerde videocommunicatie-apparatuur? De oplossingen van Poly bieden u flexibiliteit, veelzijdigheid en kwaliteit voor uw volgende Teams meeting.

Hieronder vindt een kort overzicht van de configuratie per ruimte. Solufak helpt u uiteraard graag bij het vinden van de juiste systemen voor uw vergaderbehoeften. Contacteer ons voor advies op maat of een vrijblijvende offerte : 03 203 94 10 – info@solufak.be – INFO-AANVRAAGFORMULIER


Onderstaande Poly-oplossingen voor MICROSOFT TEAMS ON WINDOWS bieden de vertrouwde Teams-interface en zijn verkrijgbaar in configuraties voor focusruimtes, kleine, middelgrote en grote vergaderzalen. Elk van de all-in-one systeem omvat:

  • een Poly-conferencecamera (volgens het type vergaderzaal): Poly Studio P15, Poly Studio of Poly Studio E70
  • een specifieke samenwerkings-pc en een pc-mount. Poly maakt in deze Teams-configuraties gebruik van Dell OptiPlex 7080 XE of een Lenovo ThinkSmart Core.
  • een 8-inch USB touch controller zorgt voor een gemakkelijke touch-gebaseerde bediening van de videoconferencing apparatuur.

Download hier het overzicht van deze Poly MTR-oplossingen on Windows voor meer details.


U verkiest MICROSOFT TEAMS ON ANDROID?  Dan zijn deze all-in-on-videobars of modulaire videoapparatuur uiterst geschikt:

  • een Poly all-in-one videobar:  Poly Studio X30, Poly Studio X50 (voor kleine en middelgrote ruimten). 
  • modulaire videoapparatuur : Poly G7500 & EagleEye IV (voor grote boardrooms en trainingsruimten).
  • een 8-inch USB touch controller zorgt voor een gemakkelijke touch-gebaseerde bediening van de videoconferencing apparatuur.

Download hier het overzicht van deze Poly MTR-oplossingen on Android voor meer details.


Alle Poly conference camera's zijn bovendien uitgerust met de nieuwste technologieën:

  • Poly DirectorAI egaliseert fysieke afstanden in de vergaderruimte en zorgt ervoor dat iedereen in de ruimte duidelijk te zien is met automatische cameraframingstechnologie.
  • Poly NoiseBlockAI en Acoustic Fence technologie zorgen ervoor dat storende geluiden binnen en buiten de vergaderzaal op intelligente wijze geblokkeerd worden zodat uw stem altijd duidelijk te horen is.

Wenst u extra geluidsondersteuning n uw vergaderzaal ? Dat kan perfect met de Poly USB audio oplossingen gecertificeerd voor Microsoft Teams Rooms. En uiteraard kan alle hardware netjes aan de muur of boven/onder de display bevestigd worden met kwalitatieve bevestigingsbeugels van Vogel's. 

Benieuwd naar deze Poly-oplossingen voor uw vergaderruimte?
Onze sales advisors helpen u graag verder!

03 203 94 10            info@solufak.be               INFO-AANVRAAGFORMULIER

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x