Logitech videovergadersystemen voor Microsoft Teams rooms

Vooraf geconfigureerde vergaderoplossingen voor Teams meetings in kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes

U gebruikt standaard Microsoft Teams voor uw videovergaderingen? Dankzij deze vooraf geconfigureerde videocollaboration-tools van Logitech maakt u van elke ruimte een Mi­crosoft Teams® Room. One-touch join, bedraad en draadloos delen van content, en centrale bediening met Tap – via de Logitech vergaderoplossingen is uw volgende Teams meeting alvast technisch goed gecovered.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de configuratie per ruimte. Wenst u persoonlijk advies voor het uitrusten van uw Teams videovergaderruimtes? Solufak helpt u graag verder: 03 203 94 10  -   info@solufak.be  of vul het INFO-FORMULIER in.


De Logitech vergaderoplossingen voor Microsoft Teams zijn beschikbaar in kleine, middelgrote en grote configuraties. Elke ruimteoplossing omvat een Logitech conference camera met RightSense™ technologieën : Rally Bar Mini, Rally Bar of Rally Plus. Deze vooraf geconfigureerde systemen bevatten een mini-pc en pc-bevestiging met kabelbevestiging voor een snelle en eenvoudige installatie.

Rally Bar Mini en Rally Bar alles-in-één videobars hebben ingebouwde computers om Teams Rooms op Android te kunnen gebruiken, zonder dat daar een aparte computer voor nodig is. Voor IT-teams die liever werken met Windows-gebaseerde ruimteoplossingen kunnen er minipc's van toonaangevende leveranciers, zoals Intel®, Dell, HP of Lenovo toegevoegd worden aan de videobar-oplossingen. 

Dankzij de Logitech Tap is het heel eenvoudig om aan elke Teams-vergadering deel te nemen via one-touch join (of 'proximity join' vanaf uw smartphone of laptop) en kunt u eenvoudig inhoud delen.  Dankzij de bewegingssensor is de Tap altijd gebruiksklaar. 


Snel en makkelijk een beschikbare vergaderruimte vinden, de details van een vergadering bekijken en een ruimte te reserveren voor spontane of toekomstige vergaderingen?  Maak gebruik van Logitech Tap Scheduler.  Dit paneel kan zowel op glas, de deurstijl of de wand bevestigd worden.Daarnaast biedt Logitech tal van extra componenten en accessoires om uw videovergaderzaal volledig in te richten of de installatie te optimaliseren: bevestigingssystemen voor Tap en Rally, Rally Mic Pod en Rally speaker uitbreidingsmicrofoons, displaybevestigingsbeugel.


Download de datasheet met het totaaloverzicht van Logitech-oplossingen voor een Teams Room on Android of Windows.


Uw Teams Room opbouwen of verder uitbreiden? Contacteer Solufak. Wij geven u graag advies of werken een offerte op maat uit.
03 203 94 10 info@solufak.be of via het info-aanvraag formulier


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x