LOGITECH TAP

Vergeet ingewikkelde besturingssystemen, met de Logitech Tap gaat u nooit meer op zoek naar de afstandsbediening. Solufak introduceert met veel plezier de nieuwste touchscreenoplossing voor uw vergaderzaal.

Een vergadering inplannen op uw kantoor, ook wanneer niet iedereen aanwezig kan zijn? Uw zakenpartners snel laten deelnemen aan een videoconferentie? Vlot en efficiënt een vergadering op afstand organiseren?

Vergeet ingewikkelde besturingssystemen, met de Logitech Tap gaat u nooit meer op zoek naar de afstandsbediening. Solufak introduceert met veel plezier de nieuwste touchscreenoplossing voor uw vergaderzaal.

Vlot vergaderen met Logitech Tap

Snel een online meet-up organiseren? Met de Logitech Tap zet u maximaal in op eenvoud en effectiviteit. Goed nieuws voor wie op zoek is naar een intuïtief besturingssysteem zonder al te veel poespas. Met een enkele druk op het aanrakingsscherm nodigt u vlot deelnemers uit voor een online videovergadering. Een slimme vergadertool, altijd klaar voor gebruik? De Logitech Tap is perfect compatibel met de software van Microsoft, Google of Zoom. Handig!

Logitech Tap, een sterk staaltje innovatie

Een flexibele USB-aansluiting, ingebouwde bekabeling, hoogtechnologische aanwezigheidssensoren, … De Logitech Tap is méér dan alleen een moderne kantoortool met strak design. Deze touchscreen voor vergaderzalen combineert tal van innovatieve technieken en kan op meerdere plaatsen bevestigd worden in uw vergaderzaal. Een draaibare tafelbevestiging voor een 180° view? Of gaat u voor extra ruimte op uw bureaublad en ziet u de Tap liever netjes terug aan de muur? Solufak installeert de Logitech Tap volledig hoe u het wilt.

Een Logitech Tap kopen?

Eenvoudig deelnemers uitnodigen voor een videoconference? Ontdek de troeven van Logitech Tap.

  • Efficiënt vergaderen met één druk op de knop
  • Touchscreen met strakke en stijlvolle vormgeving
  • Flexibele installatie aan de muur of op tafel
  • Compatibel met Microsoft, Google of Zoom software
  • Breed scala aan applicaties buiten videovergadering
  • Makkelijk configureerbaar met de Logitech Rally en Logitech Meetup

Geen zin in complexe vergadertools? Geen probleem. Met de Logitech Tap organiseert u een videovergadering in een handomdraai. Solufak staat garant voor een flexibele plaatsing en nette installatie van het kabelsysteem.


Een Logitech Tap op uw kantoor?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x