Logitech Tap

Vergeet ingewikkelde besturingssystemen. Solufak introduceert Logitech Tap, dé touchscreenoplossing voor uw vergaderzaal.

Een vergadering inplannen op uw kantoor, ook wanneer niet iedereen aanwezig kan zijn? Uw zakenpartners snel laten deelnemen aan een videoconferentie? Vlot en efficiënt een vergadering op afstand organiseren?  Vergeet ingewikkelde besturingssystemen! Solufak introduceert Logitech Tap, dé touchscreenoplossing voor uw vergaderzaal. Deelname met één aanraking, agenda-integratie, eenvoudig inhoud delen en een consistente ervaring in alle ruimtes.

Vlot vergaderen met Logitech Tap

Snel een online meet-up organiseren, op zoek is naar een intuïtief besturingssysteem zonder al te veel poespas? Met de Logitech Tap zet u maximaal in op eenvoud en effectiviteit. Met een enkele "tap" op het aanrakingsscherm nodigt u vlot deelnemers uit voor een online videovergadering. Deze slimme vergadertool is altijd klaar voor gebruik en is bovendien compatibel met Microsoft, Google of Zoom. 

Logitech Tap, een sterk staaltje innovatie

Een flexibele USB-aansluiting, ingebouwde bekabeling, hoogtechnologische aanwezigheidssensoren, … De Logitech Tap is méér dan alleen een moderne kantoortool met strak design. Deze touchscreen voor vergaderzalen combineert tal van innovatieve technieken en kan op meerdere plaatsen bevestigd worden in uw vergaderzaal. Een draaibare tafelbevestiging voor een 180° view? Of gaat u voor extra ruimte op uw bureaublad en ziet u de Tap liever netjes terug aan de muur? Solufak installeert de Logitech Tap waar u het wenst.


Eenvoudig deelnemers uitnodigen voor een videoconference? Ontdek de troeven van Logitech Tap.

  • Efficiënt vergaderen met één druk op de knop
  • Touchscreen met strakke en stijlvolle vormgeving
  • Flexibele installatie aan de muur of op tafel
  • Compatibel met Microsoft, Google of Zoom software
  • Breed scala aan applicaties buiten videovergadering
  • Makkelijk configureerbaar met de Logitech Rally en Logitech Meetup


Graag meer weten over Logitech Tap? Contacteer Solufak via het contactformulier,  telefonisch op het nummer 03/203 94 10 of per mail info@solufak.be{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x