Barco en Poly: premium draadloos vergaderen!

Barco ClickShare en Poly Studio: dé perfecte vergadercombinatie in huddle rooms en kleine vergaderzalen

Dankzij het partnership van Barco en Poly kunt u voortaan simpel, gemakkelijk en draadloos presenteren en videovergaderen. Het enige wat u hoeft te doen, is de Poly Studio USB-videobar aansluiten op het ClickShare Conference-systeem en met één klik op de knop kunt u uw hybride vergadering starten. Poly Studio biedt uitstekende video en audio waardoor iedereen goed verstaanbaar én zichtbaar is, in elk type vergadering, of het nu gaat om overleg in het directiekantoor of een brainstorming in de cafetaria.

Benieuwd naar deze combi-oplossing? Onze experts helpen u graag verder! Geeft ons een seintje via 03 203 94 10 - info@solufak.be of vul het INFO-AANVRAAGFORMULIER in.


Ideaal voor hybride vergaderingen

Met ClickShare Conference organiseert u echte hybride vergaderingen en u voorziet tevens in de toenemende behoefte aan BYOM (breng uw eigen vergadering). Het enige wat u hoeft te doen, is draadloos verbinding maken met de Poly Studio in de ruimte. Met slechts één klik deelt u de inhoud vanop uw PC en profiteert u tegelijkertijd van de AV-opstelling in de kamer.


Alle voordelen op een rij:

  • Prima audio- en videokwaliteit in combinatie met wireless conferencing : 
    • de Poly Studio Poly Studio biedt uitstekende video en audio. Via de NoiseBlocking-technologie worden vervelende geluiden geblokkeerd die meetings kunnen verstoren. En dankzij automatische kadrering van de camera wordt iedereen duidelijk in beeld gebracht.
    • ClickShare Conference zorgt voor een draadloze verbinding met de Poly Studio, met als gevolg tijdswinst en maximale efficiëntie.
  • Flexibiliteit: dankzij ClickShare Conference en de Poly Studio verandert u eender welke ruimte in een vergaderzaal, zonder een wirwar aan kabels. Zo kunt u uw teams samenbrengen voor productieve meetings.
  • Eenvoudig : Poly Studio en ClickShare Conference zijn makkelijk te installeren, te beheren maar vooral makkelijk te gebruiken. Gebruik uw favoriete conferencing software (Microsoft Teams, Webex, Zoom, ...) in combinatie met de ClickShare Conferencing Button of App en start een conference in minder dan zeven seconden.

Uitstekende vergaderervaring voor in-room en remote deelnemers

Hieronder vindt u de combinaties van superieure draadloze conferentie-oplossingen van Barco en Poly – één voor één getest en volledig compatibel.


Wilt u voortaan ook simpel, gemakkelijk en draadloos presenteren en videovergaderen?  Neem dan zeker contact op met Solufak! Onze experts helpen u graag verder.

03 203 94 10             info@solufak.be            INFO-AANVRAAG FORMULIER

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x