Barco Clickshare

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool zonder complexe verbindingen of ingewikkelde configuraties om zeer eenvoudig documenten te delen en samen te werken tijdens (video)vergaderingen? Kies voor Barco ClickShare systemen. Eén klik is voldoende om nog productiever te zijn!

  • Makkelijk draadloos PRESENTEREN en SAMENWERKEN? Met ClickShare Wireless Presentation & Collaboration is het heel eenvoudige om alle content op het scherm delen in elk type vergaderruimte, zonder dat u hoeft te knoeien met kabels of adapters. De voordelen voor uw team(s): tijdswinst, nauwere samenwerking én betere coördinatie om nog meer kennis en expertise te delen. U heeft de keuze één van deze ClickShare Wireless Presentation oplossingen:


  • Wilt u een draadloze, platformonafhankelijke vergaderoplossing voor uw (hybride) meetings? Barco ClickShare CONFERENCE combineert krachtige communicatie op afstand met gebruiksvriendelijke draadloze samenwerking, in elke vergaderruimte. Begin een vergadering vanaf uw apparaat en gebruik uw favoriete vergadertool. Automatisch maakt u draadloos verbinding met camera's in de ruimte, speakers en soundbars voor een sterke vergadering. In minder dan 7 seconden kunt u vergaderen, samenwerken en klikken met deze veilige, Cloud-beheerde oplossing. U heeft de keuze één van deze ClickShare Wireless Conferencing oplossingen:


Graag meer weten over Barco ClickShare ?
Contacteer ons: 03 203 94 10 - info@solufak.be of via het INFO-AANVRAAG FORMULIER{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x