THON HOTELS KIEST VOOR SOLUFAK OM VERGADERZALEN IN TE RICHTEN

Deze groep baat maar liefst 4 hotels en 3 aparthotels uit in hartje Brussel waar zaken doen, overnachten en vergaderen op een unieke wijze samenkomen. Deze luxueuze hotels in de hoofdstad richten zich op zowel toeristen als zakenmensen. Alle hotels beschikken over hoogwaardige vergaderfaciliteiten voor zowel kleine als zeer grote groepen.


TOTAALOPLOSSING IN COMBINATIE MET STAND-ALONE APPARATUUR

Solufak heeft alle vergaderzalen van de Brusselse hotels binnen deze groep uitgerust met de nieuwste presentatie- en vergaderoplossingen bestaande uit geluid-, vergader- en projectie apparatuur.

In de meeste hotels kunnen de verschillende zalen zowel individueel als gecominbeerd gebruikt worden. De kleine tot middelgrote vergaderzalen werden ingericht met displays variërend van 55 tot 84 inch. In de grotere zalen, die vooral gebruikt worden voor presentaties aan grotere groepen, is gekozen voor grootbeeldprojectoren met een uitstekende lichtopbrengst. In combinatie met de elektrische bedienbare projectieschermen heeft ook de deelnemer achteraan in de zaal perfecte zicht.  De projectoren zijn via kwalitatieve beugels van Vogels aan het plafond bevestigd. Om draadloos te kunnen presenteren werd geopteerd voor de Barco Clickshare oplossing.

Omdat  een goede verstaanbaarheid essentieel is voor vergaderingen en congressen, is gekozen voor een audiosysteem met front- en plafondluidsprekers en versterkers van Bose in combinatie met draadloze microfoons en mobiele forummicrofoons van Sennheiser.

De inschakeling van de projector, schermen en microfoons, het dimmen van verlichting enz. gebeurt via één eenvoudig te bedienen Crestron touch paneel. Dankzij de op-maat-programmatie blijven deze zalen met hun vele mogelijkheden toch makkelijk in gebruik.

In sommige zalen werd gewerkt met schermen op een mobiele voet waardoor deze multi-inzetbaar zijn.

Wij willen Thon Hotels dan ook bedanken voor het vertrouwen bij deze uitgebreide installatie!

Ook actief in de hospitalitysector?
Contacteer Solufak en maak gebruik van hun 5-sterren dienstverlening om uw vergaderzalen en break-out rooms in te richten met geavanceerde audiovisuele communicatiemogelijkheden : +32 (0)2 304 25 40
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x