Vanaf 01/01/2021 maakt Solufak deel uit van de EIFFAGE GROUP

Een nieuw jaar is de ideale gelegenheid om even stil te staan bij het afgelopen zeer speciale jaar. Uiteraard danken wij onze klanten voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij danken ook onze leveranciers voor de continuïteit van de dienstverlening en de ondersteuning.

Een nieuw jaar is ook een kans om een nieuwe start te nemen. En dat doen we bij Solufak heel letterlijk. Vanaf 01/01/2021 maakt Solufak deel uit van de EIFFAGE GROUP / EIFFAGE Énergie Systèmes. Dit kadert perfect in de expansie- en groeistrategie opgezet door Alain en Fabian in 2012. Door deel uit te maken van deze grote en stabiele groep kunnen wij onze klantenportfolio uitbreiden en onze dienstverlening nog verder professionaliseren.De EIFFAGE Group combineert de stabiliteit en de kracht van een grote internationale groep met de flexibiliteit en de nabijheid van zijn dochterondernemingen. Binnen deze groep behoudt Solufak een hoge mate van implementatie- en beslissingsautonomie, waardoor we ons kunnen richten op verdere groei en ontwikkeling.

Voor u als klant of leverancier verandert er niets. Uw contactpersoon binnen Solufak, het BTW nummer, het facturatie- en leveringsadres blijven ongewijzigd.

Indien u hierover vragen heeft, aarzel niet om Alain Hoskens of Fabian Charpentier te contacteren op +32 2 304 25 40.


OVER EIFFAGE

De EIFFAGE Group is één van de Europese leiders op gebied van bouw, energiesystemen, infrastructuur en concessies en heeft 70.000 medewerkers in meer dan 50 landen. Eiffage, met hoofdkantoor in Frankrijk, onderscheidt zich door de diversiteit van zijn vaardigheden en technische knowhow.

EIFFAGE Énergie Systèmes is het overkoepelende merk voor de activiteiten van de Eiffage Groep op het gebied van energiesystemen. De activiteit van Eiffage Énergie Systèmes draait om drie grote vakgebieden: elektrotechniek, industriële techniek en HVAC- en energiesystemen. Door gebruik te maken van deze expertisegebieden zijn ze actief in het volledige spectrum van de ontwerp-, integratie-, installatie-, bouw- en onderhoudsmarkten en bieden ze diensten op maat aan voor de industriële, infrastructuur- en netwerkmarkt, aan stedelijke en lokale overheden en aan de commerciële markt. In België en Luxemburg heeft het 8 andere dochterondernemingen (ATI Industrie, Collignon, ECV, Electrum, Fexim, Luxys, Yvan Paque en VSE) en meer dan 950 medewerkers.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x