MICROSOFT SURFACE HUB 2S

De Microsoft Surface Hub 2S biedt een alles-in-één-oplossing voor uw meetingroom. Met een mobiele standaard op wieltjes en optionele accu vergadert u waar u wilt, wanneer u wilt. Solufak toont u de ruime waaier aan gebruiksvriendelijke opties!

Snel een overleg met collega’s inplannen? Op zoek naar een multi-inzetbare vergadertool met tal van functies? Een digitaal whiteboard dat ook op batterij werkt, en zo makkelijk van de ene vergaderzaal naar de andere kan worden verplaatst?

De Microsoft Surface Hub 2S biedt een alles-in-één-oplossing voor uw meetingroom. Met een mobiele standaard op wieltjes en optionele accu vergadert u waar u wilt, wanneer u wilt. Solufak toont u de ruime waaier aan gebruiksvriendelijke opties!

Microsoft Surface Hub 2S: samenwerken zonder grenzen

Een flexibele vergaderoplossing, volledig aangepast aan uw moderne werkplek en samenwerkingsvorm? Met de Microsoft Surface Hub 2S loopt elke meeting op wieltjes. En dat mag u best letterlijk nemen! Het rijdend statief zorgt ervoor dat u het multitouch beeldscherm vlot van de ene ruimte naar de andere rijdt. Een co-workingspace, een conferentiezaal, een open ruimte, … Met de optionele accu vergadert u tot twee uur draadloos, ook wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

Interactie troef met de Microsoft Surface Hub 2S

Draadloos projecteren, moeiteloos connecteren, ideeën laten circuleren,… Een knappe vergadertool is een perfecte aanvulling op uw teamflow. Zeker wanneer deze heel wat nieuwe mogelijkheden uit de doeken doet. De Microsoft Surface Hub 2S koppelt een flinterdun Microsoft whiteboard aan een uiterst nauwkeurige camera, verre afstandsmicrofoons en heldere speakers. Zo brengt u elke deelnemer kristalzuiver in beeld, steeds met aangepaste audio en lichtbalans. Een levendig overleg dat de muren van uw klassieke meetingroom overstijgt.

Microsoft Surface Hub prijs gezocht?

Een allround vergaderoplossing voor uw bedrijf? De Microsoft Surface Hub 2S heeft het allemaal:

  • Een licht en dun 50” LCD Microsoft screen
  • Schermbediening via touchscreen, spraak of een Surface Hub pen
  • 8 microfoons en 2 luidsprekers
  • Een 4K camera voor haarscherpe beelden
  • Standaard met wielen voor een vlot verplaatsbaar scherm
  • Optionele batterij voor 2 uur draadloos gebruiksgemak

Een Microsoft Surface Hub 2S verdeler die perfect up-to-date is? Solufak volgt de Microsoftopleidingen op de voet. Wij nemen een technical deep dive in de nieuwste ontwikkelingen zodat u geniet van de beste service!


Een Microsoft Surface Hub kopen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x