LOGITECH VERGADEROPLOSSINGEN

Logitech pakt uit met een breed assortiment aan vergaderoplossingen, precies op maat van uw meetingroom. Met de Rally, Tap en MeetUp biedt Solufak een uniek en aangepast antwoord op elke vergadervraag. Snel, eenvoudig en vooral: compatibel met software van Microsoft, Google of Zoom.

Op zoek naar een flexibele vergadertool die uw videoconferentie naar een hoger niveau tilt? Wilt u uw zakenpartners snel laten deelnemen aan een vergadering, zonder tijdrovende installatie? Helder communiceren alsof u in dezelfde kamer bent, zonder storingen of ruis op de achtergrond?

Logitech pakt uit met een breed assortiment aan vergaderoplossingen, precies op maat van uw meetingroom. Met de RallyTap en MeetUp biedt Solufak een uniek en aangepast antwoord op elke vergadervraag. Snel, eenvoudig en vooral: compatibel met software van Microsoft, Google of Zoom.1Logitech Rally: slimme camera, sterke beelden

Ontdek de Logitech Rally, een Ultra HD conference camera met haarscherpe beeldkwaliteit, zuivere audio en automatische camerabediening. Solufak gaat voor een naadloze installatie waar u nog jaren plezier van heeft. 

Geen sterke online video conference zonder betrouwbare beeldkwaliteit. Dat begrijpt de Logitech Rally als geen ander! Deze geavanceerde conferencecam kantelt, zoomt en stelt scherp om elke deelnemer perfect in beeld te brengen. Huidtinten natuurlijk weergeven? Onderbelichte ruimtes slim compenseren? De Logitech RightLight en RightSight technologie schakelt automatisch naar de juiste lichtbalans, optimaliseert de intensiteit van het beeld en biedt een automatische framing van elke deelnemer. Een flatterende en realistische weergave van de werkelijkheid, tot op de kleinste pixel.

Audio op topniveau met Logitech Rally

Een levensecht geluid, een heldere klank zonder echo’s, … De Logitech Rally is méér dan alleen een hypernauwkeurige conference camera. Met de Logitech RightSound technologie bent u zeker van de beste geluidskwaliteit tijdens uw videovergadering, ook in grotere vergaderruimtes. De Rally speakers zijn zo ontworpen dat beeld en geluid perfect op elkaar zijn afgestemd. Een vergadering ingepland met meer dan tien deelnemers? Dan kan de audiodekking verruimd worden met extra Rally Mic Pods. Een ongelofelijke geluidskwaliteit, steeds op maat van uw vergadering.


Investeren in een Logitech Rally?


Een videovergadering van de hoogste kwaliteit? De Logitech Rally biedt heel wat voordelen:

 • Volledig uitgerust met de Logitech RightLight, RightSight en RightSound technologie
 • Een geautomatiseerde gebruikservaring
 • Automatische detectie en framing van menselijke figuren
 • Vermindering van beeldruis en achtergrondgeluid
 • Brengt elke deelnemer perfect in beeld, ook bij een grotere lensafstand
 • Automatische aanpassing van zachte en harde stemmen

Een haarscherpe conference webcam of schitterende klankkwaliteit? Met de Logitech Rally hoeft u niet te kiezen. Schakel Solufak in voor een naadloze installatie van deze allround vergaderoplossing. Vocale en visuele topkwaliteit, daar kan u op rekenen!
2Logitech Tap: een sterk staaltje innovatie 

Vergeet ingewikkelde besturingssystemen, met de Logitech Tap gaat u nooit meer op zoek naar de afstandsbediening. Solufak introduceert u met veel plezier in de nieuwste touchscreenoplossing voor uw vergaderzaal. 

Snel een online meet-up organiseren? Met de Logitech Tap zet u maximaal in op eenvoud en effectiviteit. Goed nieuws voor wie op zoek is naar een intuïtief besturingssysteem zonder al te veel poespas. Met een enkele druk op het aanrakingsscherm nodigt u vlot deelnemers uit voor een online videovergadering. Een slimme vergadertool, altijd klaar voor gebruik? De Logitech Tap is perfect compatibel met de software van Microsoft, Google of Zoom. Handig!

Vlot vergaderen met de Logitech Tap

Een flexibele USB-aansluiting, ingebouwde bekabeling, hoogtechnologische aanwezigheidssensoren, … De Logitech Tap is méér dan alleen een moderne kantoortool met strak design. Deze touchscreen voor vergaderzalen combineert tal van innovatieve technieken en kan op meerdere plaatsen bevestigd worden in uw vergaderzaal. Een draaibare tafelbevestiging voor een 180° view? Of gaat u voor extra ruimte op uw bureaublad en ziet u de Tap liever netjes terug aan de muur? Solufak installeert de Logitech Tap volledig hoe u het wilt. 


Een Logitech Tap kopen?


Eenvoudig deelnemers uitnodigen voor een videoconference? Ontdek de troeven van Logitech Tap

 • Efficiënt vergaderen met één druk op de knop
 • Touchscreen met strakke en stijlvolle vormgeving
 • Flexibele installatie aan de muur of op tafel
 • Compatibel met Microsoft, Google of Zoom software
 • Breed scala aan applicaties buiten videovergadering
 • Makkelijk configureerbaar met de Logitech Rally en Logitech Meetup

Geen zin in complexe vergadertools? Geen probleem. Met de Logitech Tap organiseert u een videovergadering in een handomdraai. Solufak staat garant voor een flexibele plaatsing en nette installatie van het kabelsysteem.
3Logitech MeetUp: brainstormen op niveau 

Productief, interactief en creatief: met een Logitech MeetUp scoort u drie keer. Maak kennis met deze highlevel vergadertool en realiseer teamwork op hoog niveau.

Logitech MeetUp: de snelle vergaderoplossing voor uw bedrijf

Een inspirerende brainstormsessie met whiteboard, een dringende conferencecall, een videovergadering met vlotte toegankelijkheid,… In een kleine, creatieve vergaderruimte kan het een uitdaging zijn om elke deelnemer gedetailleerd in beeld te brengen. Reden te meer om te investeren in een conferencecam met een breed audiovisueel bereik! De Logitech Meetup is een compact vergadersysteem met kantelbare lens, geïntegreerde audio en intuïtieve afstandsbediening. Plaats de MeetUp op uw vergadertafel, verbind uw computer via de plug-and-play USB en start de vergadersessie met de Bluetooth remote, smartphone of tablet. De Logitech MeetUp liever aan de muur bevestigen? Solufak bekijkt samen met u de mogelijkheden en installeert het toestel waar u wilt.

Van creatief brainstormen tot een last-minute video call: de Logitech MeetUp tilt elke vergaderzaal naar the next level. Richt uw Huddle Room in met Solufak en ga voor een flexibele en functionele focus!


Een Logitech Rally, Tap of MeetUp kopen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x