Trends Gazellen 2020: Solufak op een mooie 6e plaats !

Op woensdag 12 februari 2020 vond de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2020 plaats voor de provincie Vlaams-Brabant. Solufak eindigde hierbij op een mooie 6plaats in de categorie “Kleine Gazellen”!19 jaar lang al selecteert de redactie van Trends per provincie 255 Trends Gazellen.
Deze snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:

  • groei in omzet
  • groei in personeel
  • groei in toegevoegde waarde

De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd: kleine, middelgrote en grote bedrijven. Solufak eindigde hierbij op een mooie 6e plaats in de categorie “Kleine Gazellen” in de provincie Vlaams-Brabant.

Wij zijn uiteraard heel trots op dit resultaat. Dit konden we niet alleen realiseren dankzij onze passie voor vergadertools, een neus voor innovatie en multimedia-mindset maar ook dankzij de inzet van alle medewerkers en het vertrouwen van onze partners!

Ontdek meer op: www.trends.be/gazellen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x