VIDEOWALL

Vergeet traditionele posters met onopvallende slogans, met een videowall creëert u instant impact. Solufak weet van aanpakken: wij luisteren naar uw plannen, overlopen samen met u de mogelijkheden en installeren de schermen waar u ze wilt.

Uw bedrijf of project op een originele manier in het oog laten springen? In één klap een groot aantal mensen bereiken? Bent u van plan een videomuur te installeren, en bent u op zoek naar een professionele verdeler die de tegels naadloos installeert? 

Vergeet traditionele posters met onopvallende slogans, met een videowall creëert u instant impact. Solufak weet van aanpakken: wij luisteren naar uw plannen, overlopen samen met u de mogelijkheden en installeren de schermen waar u ze wilt.

Videowall: vlot, verrassend, veelzijdig 

Een indrukwekkende entree voor uw bedrijf? Op een directe manier de aandacht trekken van bezoekers, potentiële klanten en zakenrelaties? Videowall has it all. Plaats de schermen in uw inkomhal, meetingroom of conferentiezaal en laat uw gasten genieten van blitse beelden die een onuitwisbare indruk nalaten. Een grote of compacte ruimte, een impressionant scherm of bescheiden oppervlak, …  Samen met Solufak realiseert u de video-impressie die u voor ogen heeft.   

Videowall is vakwerk

Uw logo tot leven laten komen, een speciale actie promoten, een bruisend evenement aankondigen, … Investeren in een videowall is investeren in sterke communicatie, oneindige adverteermogelijkheden en een moderne toets voor uw kantoor. Een investering die u het liefst laat uitvoeren door ervaren vakmannen! Solufak is specialist in de plaatsing van uw gedroomde video wall. Wij plaatsen de schermen naast elkaar als een magnifieke mozaïek, adviseren u tot in de puntjes en gaan voor een onberispelijke afwerking. Volgens uw budget én volgens de regels van de kunst.


Videowall prijs gezocht?


Uw winkel of kantoor in de picture zetten? Een videowall biedt tal van voordelen:

  • Straffe beeldcommunicatie met ruim bereik
  • Tekst en video in hoge resolutie
  • Budgetvriendelijk alternatief voor een led wall
  • Perfect aanpasbaar aan elke ruimte
  • Video muur met oneindige artistieke mogelijkheden
  • Tegels met flinterdunne rand voor een vloeiend globaal beeld

Een videowall waarmee u scoort? Solufak installeert, u creëert en presenteert. Onze stielmannen kennen de kneepjes van het vak en gaan voor 100% kwaliteit en degelijkheid. Samen realiseren we een opvallende videosensatie waardoor u top of mind blijft bij uw klanten.


Een videowall kopen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x