LED WALL OF VIDEO WALL: STERKE BEDRIJFSCOMMUNICATIE IN HOGE RESOLUTIE

Met een video wall of led wall gaat u voor een buitengewone beeldbeleving, en dat vanuit elke kijkhoek. Wilt u een groot aantal mensen bereiken, maar twijfelt u nog welke beeldoplossing het best aansluit bij uw bedrijf? Solufak gidst u naar de juiste keuze!

Sterk communiceren? Uw bedrijf in de spotlights zetten met een sprekend beeld? Creatief en verrassend uit de hoek komen met een videomuur van formaat?   

Met een video wall of led wall gaat u voor een buitengewone beeldbeleving, en dat vanuit elke kijkhoek. Wilt u een groot aantal mensen bereiken, maar twijfelt u nog welke beeldoplossing het best aansluit bij uw bedrijf? Solufak gidst u naar de juiste keuze!


1Led Wall: groots en grenzeloos  

Kosten noch moeite besparen om uw communicatiekracht een duwtje in de rug geven? Met een pixel screen schakelt u meteen enkele versnellingen hoger. Een led wall is specifiek ontworpen om uw merk of bedrijfsinformatie op een originele manier te laten opvallen. Led boarding met fris én frameless resultaat, zonder storend randje? Search no more. Een led scherm biedt een grenzeloze kijkervaring en laat elk beeld visueel vloeien. Zo bent u zeker van de beste beeldkwaliteit, zowel van ver als dichtbij. 


Een led wall kopen? Benieuwd naar de led schermen prijzen?


Een led wall met breed beeldbereik

Een professionele ledwall vertaalt uw boodschap vlot naar een breed publiek. Hip, helder en haarscherp. Op zoek naar een groot led scherm waarmee u in enkele seconden de show steelt? Of heeft u interesse in een compacter model met een speciale vorm? Samen met Solufak vindt u de led wall die perfect aansluit bij uw zaak. Laat uw creativiteit de vrije loop en pak uit met een uniek ledscherm dat uw onderneming stijlvol van het scherm laat spatten. Een rechthoek of cirkel, een convex of concaaf led scherm dat de contouren van uw bedrijfsruimte naadloos volgt,… The sky is the limit! 

Indruk maken met een led wall? Daarmee scoort u op verschillende vlakken:

  • Kleine pixel pitch voor hoogwaardige beeldkwaliteit
  • Flexibele ontwerpmogelijkheden 
  • Lage warmteafgifte en stroomverbruik
  • Frameless led scherm zonder tussenranden
  • Duurzaam product met lange levensduur
  • Ruime opties, zowel voor een led scherm buiten als binnen


2Video wall: budgetvriendelijke beeldervaring

Wilt u in één klap een groot aantal mensen bereiken, maar bent u op zoek naar een goedkoper alternatief voor een ledscherm? Een videowall creëert instant impact, ook wanneer u over een kleiner budget beschikt.   

Videowall: vlot, verrassend, veelzijdig 

Een indrukwekkende entree voor uw bedrijf? Op een directe manier de aandacht trekken van bezoekers, potentiële klanten en zakenrelaties? Videowall has it all. Plaats de schermen in uw inkomhal, meetingroom of conferentiezaal en laat uw gasten genieten van blitse beelden die een onuitwisbare indruk nalaten. Een grote of compacte ruimte, een impressionant scherm of bescheiden oppervlak, …  Samen met Solufak realiseert u de video-impressie die u voor ogen heeft.   


Videowall prijs gezocht?


Videowall is vakwerk

Uw logo tot leven laten komen, een speciale actie promoten, een bruisend evenement aankondigen, … Investeren in een videowall is investeren in sterke communicatie, oneindige adverteermogelijkheden en een moderne toets voor uw kantoor. Een investering die u het liefst laat uitvoeren door ervaren vakmannen. Solufak is specialist in de plaatsing van uw gedroomde video wall. Wij plaatsen de schermen naast elkaar als een magnifieke mozaïek, adviseren u tot in detail en gaan voor een onberispelijke afwerking. Volgens uw budget én volgens de regels van de kunst. 

Topproducten, een uitstekende technische kennis, professionele vakmannen,… Solufak heeft alles in huis om uw led wall of videowall tot in de puntjes te installeren. Bezoek onze toonzaal, vergelijk de prijzen van de screens en laat u inspireren door de ruime collectie van Samsung en LG. 


Een videowall of led scherm kopen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x