LED WALL

Met een led wall gaat u voor een buitengewone beeldbeleving, en dat vanuit elke kijkhoek. Doe beroep op de experts van Solufak en ervaar een infinity view van hoogstaande kwaliteit. Een pixelperfect ledbord dat uw verwachtingen overstijgt.

Sterk communiceren? Uw bedrijf in de spotlights zetten met een sprekend beeld? Creatief en verrassend uit de hoek komen met een led beeldscherm? Uw boodschap kracht bijzetten met een bewegend beeld van formaat?  

Met een led wall gaat u voor een buitengewone beeldbeleving, en dat vanuit elke kijkhoek. Doe beroep op de experts van Solufak en ervaar een infinity view van hoogstaande kwaliteit. Een pixelperfect ledbord dat uw verwachtingen overstijgt.  

Led wall: groots, grandioos, grenzeloos

Uw communicatiekracht een duwtje in de rug geven? Met een pixel screen schakelt u meteen enkele versnellingen hoger. Een led wall is specifiek ontworpen om uw merk of bedrijfsinformatie op een originele manier te laten opvallen. Led boarding met fris én frameless resultaat, zonder storend randje? Search no more. Een led scherm biedt een grenzeloze kijkervaring en laat elk beeld visueel vloeien. Zo bent u zeker van de beste beeldkwaliteit, zowel van ver als dichtbij.


Een led wall kopen? Benieuwd naar de led scherm prijzen?


Een led wall met breed beeldbereik

Een professionele ledwall vertaalt uw boodschap vlot naar een breed publiek. Hip, helder en haarscherp. Op zoek naar een groot led scherm waarmee u in enkele seconden de show steelt? Of heeft u interesse in een compacter model met een speciale vorm? Samen met Solufak vindt u de led wall die perfect aansluit bij uw zaak. Laat uw creativiteit de vrije loop en pak uit met een uniek ledscherm dat uw onderneming stijlvol van het scherm laat spatten. Een rechthoek of cirkel, een convex of concaaf led scherm dat de contouren van uw bedrijfsruimte naadloos volgt,… The sky is the limit! 

Indruk maken met een led wall? Daarmee scoort u op verschillende vlakken:

  • Kleine pixel pitch voor hoogwaardige beeldkwaliteit
  • Flexibele ontwerpmogelijkheden 
  • Lage warmteafgifte en stroomverbruik
  • Frameless led scherm zonder tussenranden
  • Duurzaam product met lange levensduur
  • Ruime opties, zowel voor een led scherm buiten als binnen

De nieuwste topproducten, een uitstekende technische kennis, professionele vakmannen,… Solufak heeft alles in huis om uw led wall tot in de puntjes te installeren. Bezoek onze toonzaal, vergelijk de prijzen van de screens en laat u inspireren door de ruime collectie ledschermen van Samsung en LG.


Een led scherm kopen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x