CLICKSHARE

Pijlsnel verbinding maken en content probleemloos delen: met de Clickshare van Barco focust u zich op wat er écht toedoet. Plug de Clickshare eenvoudig in, deel uw documenten in een oogwenk en win aan efficiëntie. Solufak laat zien hoe!

Draadloos presenteren, zonder kostbare tijd te verliezen? Op zoek naar een IT-vriendelijk deelsysteem zonder complexe aansluitingen of set-ups? Benieuwd naar hoe u boeiende ideeën en documenten nog sneller kan delen binnen uw bedrijf? 

Pijlsnel verbinding maken en content probleemloos delen: met de Clickshare van Barco focust u zich op wat er écht toedoet. Plug de Clickshare eenvoudig in, deel uw documenten in een oogwenk en win aan efficiëntie. Solufak laat zien hoe!

Clickshare: presenteren met een plus

Op zoek naar de juiste kabel, een ingewikkelde constructie met laptop en beamer, … Een klassieke kantoorpresentatie verloopt niet altijd van een leien dakje. Een heikel vergaderpunt dat Barco met haar nieuwste kliktechnologie vakkundig van tafel veegt. Met de Clickshare deelt u de inhoud van uw laptop, mobiele telefoon of tablet helder op een groot display. Zonder kabels, zonder wachttijd en zonder software-installatie. Een vlotte start van een stressvrije meeting!

De juiste focus met Clickshare

Meer presenteren, minder installeren? Clickshare biedt een snelle vergaderoplossing die u toelaat productief en doeltreffend ideeën uit te wisselen. En dat in slechts enkele seconden. Verbind de Clickshare button via USB met uw computer, maak een draadloze connectie met een beeldscherm naar keuze en start uw vergadering met een enkele druk op de knop. Een sterk idee in alle eenvoud uitgewerkt, zowel voor PC, Mac, tablets als smartphones.


Een Clickshare kopen?


Een betrouwbare draadloze presenter? Ontdek de Barco Clickshare op maat van uw bedrijf:

  • CS-100een instapmodel voor kleine groepen of vergaderruimtes, max. 8 gebruikers
  • CS-100 Huddle: snel creatieve content delen in kleine Huddle Rooms, max. 8 gebruikers 
  • CSE-200een uitgebreider toestel voor middelgrote vergaderruimtes, max. 16 gebruikers
  • CSC-1: in combinatie van twee projectoren of schermen, max. 64 gebruikers
  • CSE-800: krachtig systeem voor grote groepen en geavanceerde conferentiezalen, max. 64 gebruikers

Een draadloos presentatiesysteem voor een succesvolle vergadering? Klop aan bij Solufak en bestel uw Barco Clickshare. Met een klik op de knop deelt u in no-time uw content op het grote scherm. Naadloos én draadloos presenteren, hoe en waar u wilt!


Een Clickshare voor uw kantoor?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x